Minimum antall
7
17. mai meny
Årets 17. mai meny tilbys fra syv personer. Sjekk også ut ekstraretter og kake som tilbys på denne siden.
Pris
549
,- per person
Gambas al ajillo, scampi
Servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk.
Sashimi av Føya laks
Karse, chili, sesamfrø, lime og syrlig ponzusaus.
Mangosalsa
Med koriander og mynte, servert med sashimi.
Norsk asparges
Dryss av stekte hasselnøtter og ramsløk dressing.
Spekefat
El jamon serrano og fenikkelsalami med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers.
Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter
Sukkererter og soltørket tomat. Toppet med oregano og reddik.
Norsk indrefilet av okse
Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse.
Sataymarinert utbenet kyllinglår (enkel oppvarming)
Servert med stekt aspargesbønner, purreløk og grønnkål.
Kjøkkenets kokos- og peanøttsaus.
Hummus
Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.
Focaccia med olivenolje (enkelt oppvarming)
Toppet med urter og bakt hvitløk.
Fluffy Røros smør
Smak av trøffel og urter.
Kjøkkenets aioli
Hente selv 16. mai: 15-17, Jegerveien 4, 0777 Oslo
Hente selv 17. mai: 09.00-10.00, Jegerveien 4, 0777 Oslo
Levering 16. mai: 15-18 (375,-)
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.
Norske oster
Fønix blåmuggost og Skjenald myk kittost. Kommer med kjøkkenets sprø fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.
Pris
kr
69
Vegan nøttestek
Om du har en eller flere gjester som er vegetar oppgir du dette, så ersattet vi varmmaten til dem med denne retten. (vegan får også veganlasagne)
Pris
kr
0
Vår kake
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790
Albóndigas
Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med tomatsaus. Kan bytte steam buns med kjøttboller uten ekstra kostnad.
Pris
kr
55
Vegan lasagne
Vår lasagne lages med aubergine, gresskar, redusert tomatsaus og masse urter. Leveres varm i varmekasse.
Pris
kr
49