Minimum antall
10
2-retter and
Hovedrett blir levert varm på fat og skåler om ønskelig i varmekasse. Dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis.
Pris
529
,- per person
Andebryst må kunden skjære selv etter anvisning. Hovedrett serveres som fatservering på vårt porselen.
Si ifra om du ønsker hovedretten levert på engangs slik at du selv kan fordele på dine egene tallerkener eller fat.
Hovedrett
Rosastekt glasert andebryst servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, små urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter og rødvinbasert salvie- og appelsinsaus. Toppet med urter.
Dessert
Mango og lime mousse med pasjonsfruktsaus toppet med kjøkkenets sjokoladekonfekt, dryss av pistasj og bær.
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.
Vår kake
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790
Ostetallerken
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.
Pris
kr
169
Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
kr
25