Minimum antall
5
3-retter med kokk
De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters meny, som trenger kokk på stedet. Dette er vår mest eksklusive meny. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.
Pris
850
,- per person
Fokus på vilt fra vårt land. Dette er vår flotteste 3-rettere som trenger kokk på stedet. Fra 20 personer er kokk inkl. i prisen. Under dette antallet, ta kontakt for pris.
Merk at dette er en eksklusiv meny, prisen deretter. Vi tilpasser gjerne rimelige 3-retter med kokk på forespørsel.
Forrett
Kokkenes favorittfisk piggvar og spinat, toppet med hollandeise, ørretrogn og karse.
Hovedrett
Rosastekt hjortecarré servert med sølvløk, syltet gulbete og rotgrønnsaker. Gresskarpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø grønnkål.
Dessert
Havtornmousse toppet med redusert havtorn. Blir servert med kjøkkenets sjokoladekonfekt og sprøstekt pistasj.
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.
Vår kake
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790
Ostetallerken
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.
Pris
kr
169
Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
kr
25