Minimum antall
15
Fingermat kaldt
Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.
Pris
389
,- per person
Se stor fingermatmeny, om du ønsker fingermat som full middag.
Noen av rettene spises ved hjelp av spisepinner som danderes med rettene, andre retter er «munnfull» og noen retter er i porsjonsformer.
Sashimi av Føya laks
Karse, chili, sesamfrø, lime og syrlig ponzusaus
Tynne skiver rosastekt okseindrefilet
Med kvernet pepper og urter, servert med trøffelmajo og parmesanost.
Blinis
Med pisket seterrømme toppet med ørretrogn, urter og rødløk.
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost.
Dandert på bjørkestamme.
Taleggio med aprikoskrem og pistasj.
Toppet med bær. Dandert på kjøkkenets sprø fruktbrød.
Spansk kvalitetsskinke el jamon serrano og fenikkelsalami.
Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers.
Focaccia med olivenolje
Toppet med urter og bakt hvitløk.
Kjøkkenets aioli
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.
Vår kake
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790
Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
kr
25