Minimum antall
10
Stor julebuffet
Årets store julebuffet. Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Sikker vinner!
Pris
429
,- per person
Kjøkkenets egne kaldrøkte ørret servert med reddik og granateple, toppet med spirer. Blir servert med julens sennepsdressing. Retten kommer i mini porsjonsform.
Gulbetetartar servert med røkt chilimayo, kvernet pepper og kjørvel. Gulbeter fra Hasle Gård! Retten kommer i mini porsjonsform.
Kvalitetsjulesylte med klementin, svisker, spirer og sennep
Potetsalat av mandelpotet med sennep og soltørkede tomater med dryss av vårløk og hasselnøtter
Spekefat med utvalg av kjøkkenets spekemat pyntet urter og bær
Kjøkkenets aioli
Deilige juleinspirert salat med chevre ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.
Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.
Hummus med smak av spisskummen og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og beter.
Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør
VarmtGambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk
Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis, kanel, laurbærblad og nellik.
Gresskar-gulrotpuré
Kjøkkenets julesaus
Utbenet kyllinglår med smak av appelsin, julekrydder og urter. Toppet med grønnkål
Om ønskelig kan varmmat byttes ut med tradisjonell ribbe med tilbehør (450,-) eller pinnekjøtt med tilbehør (490,-). Se tradisjonelle julemiddager lenger ned.
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.