top of page
ikon-antall-personer-mattis-01.png

Minimum antall

10

Stor julebuffet

Årets store julebuffet. Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Sikker vinner!

Pris
429
,- per person
Paprika_edited.png
Meny info anchor
  • Kjøkkenets egne kaldrøkte ørret servert med reddik og granateple, toppet med spirer. Blir servert med julens sennepsdressing. Retten kommer i mini porsjonsform.

  • Gulbetetartar servert med røkt chilimayo, kvernet pepper og kjørvel. Gulbeter fra Hasle Gård! Retten kommer i mini porsjonsform.

  • Kvalitetsjulesylte med klementin, svisker, spirer og sennep

  • Potetsalat av mandelpotet med sennep og soltørkede tomater med dryss av vårløk og hasselnøtter

  • Spekefat med utvalg av kjøkkenets spekemat pyntet urter og bær 

  • Kjøkkenets aioli

  • Deilige juleinspirert salat med chevre ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.

  • Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

  • Hummus med smak av spisskummen og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og beter.

  • Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili

  • Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

    Varmt

  • Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk

  • Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis, kanel, laurbærblad og nellik.

  • Gresskar-gulrotpuré

  • Kjøkkenets julesaus  

  • Utbenet kyllinglår med smak av appelsin, julekrydder og urter. Toppet med grønnkål


Om ønskelig kan varmmat byttes ut med tradisjonell ribbe med tilbehør (450,-) eller pinnekjøtt med tilbehør (490,-). Se tradisjonelle julemiddager lenger ned.

Tilvalg til menyen

Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Flere menyer

Ta kontakt!

Takk for at du sendte inn!

bottom of page