Vi har startet det nye året med en helt ny meny. Menyen for matelskere!
Dette er vår helt nye luksuriøse sesongmeny. Alltid med en eksklusiv nordisk vri. Menyen har fokus på kvalitetsprodukter fra lokale norske produsenter. Kan leveres som "sharing" i flere runder eller som buffet.
Fat og anretning er nøye satt sammen for å gi et riktig uttrykk til rettene. Kokken som leverer maten, setter også gjerne ut kaldretter i anbefalt rekkefølge.
Under ser du menyen for vinteren 2024. Besøk menysiden her
Sjøkreps med ørretrogn
Servert med agurk og urtevinagrette.
Sashimi av Føyalaks
Lime, chilli, karse, sesamfrø og syrlig ponzusaus
Gulbete med Chèvre
Dryss av stekte hasselnøtter, kjørvel og karse.
Blinis med løyrom Kalix fra Sverige
Servert med pisket rørosrømme, rødløk og gressløk
Norsk indrefilet av okse
Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse
Kjøkkenets bakte og syltete grønnsaker
Serveres sammen med varmrettene
Coppa di Prima – Idsø
Norsk speket svinenakke av frilandsgris - vinner Det Norske Måltid
Norske oster
Fønix fra Stavanger Ysteri - Økologisk blåmuggost med kvalitetstempelet gull fra VM 2023.
Skjenald fra Orkladal Ysteri i Sør Trøndelag - myk kittost laget på lokal melk fra tre gårder.
Ostetilbehør
Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.
Rustikt rundt brød
Aioli med sennep
LissEllas svenske dijon sennep
Pisket rørossmør
Med smak av urter etter sesong
Varmt:
Bresert oksekjake
Med timian og redusert rødvin. Toppet med nepe.
Andecomfit
Fra Gårdsand i Vestfold
Flaskegresskar og gulrotpuré
Smak av appelsin og brunet smør
Små ovnsbakte poteter
Bjertnæs & Hoel – Nøtterøy poteter med urter og flaksalt.
Merk
Dette er en sesongmeny. Vi endrer menyen etter sesong. Endringer skjer 01.05, 01.08, 01.11.
Levering
Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm, og er klar til servering i fine porselensformer i en varmekasse.
Comments