top of page

Stor nordisk smaksmeny

Oppdatert: 1. mars

Vi har startet det nye året med en helt ny meny. Menyen for matelskere!


Dette er vår helt nye luksuriøse sesongmeny. Alltid med en eksklusiv nordisk vri. Menyen har fokus på kvalitetsprodukter fra lokale norske produsenter. Kan leveres som "sharing" i flere runder eller som buffet.


Fat og anretning er nøye satt sammen for å gi et riktig uttrykk til rettene. Kokken som leverer maten, setter også gjerne ut kaldretter i anbefalt rekkefølge.



 

Under ser du menyen for vinteren 2024. Besøk menysiden her


Sjøkreps med ørretrogn

Servert med agurk og urtevinagrette.

 

Sashimi av Føyalaks

Lime, chilli, karse, sesamfrø og syrlig ponzusaus

 

Gulbete med Chèvre

Dryss av stekte hasselnøtter, kjørvel og karse.

 

Blinis med løyrom Kalix fra Sverige

Servert med pisket rørosrømme, rødløk og gressløk

 

Norsk indrefilet av okse

Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse

 

Kjøkkenets bakte og syltete grønnsaker

Serveres sammen med varmrettene

 

Coppa di Prima – Idsø

Norsk speket svinenakke av frilandsgris - vinner Det Norske Måltid

 

Norske oster

Fønix fra Stavanger Ysteri - Økologisk blåmuggost med kvalitetstempelet gull fra VM 2023. 

Skjenald fra Orkladal Ysteri  i Sør Trøndelag - myk kittost laget på lokal melk fra tre gårder.

 

Ostetilbehør

Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.

 

Rustikt rundt brød

 

Aioli med sennep

LissEllas svenske dijon sennep

 

Pisket rørossmør

Med smak av urter etter sesong

 

Varmt:

Bresert oksekjake

Med timian og redusert rødvin. Toppet med nepe.

 

Andecomfit

Fra Gårdsand i Vestfold

 

Flaskegresskar og gulrotpuré

Smak av appelsin og brunet smør

 

Små ovnsbakte poteter 

Bjertnæs & Hoel – Nøtterøy poteter med urter og flaksalt.

 

 

Merk

Dette er en sesongmeny. Vi endrer menyen etter sesong. Endringer skjer 01.05, 01.08, 01.11. 

 

 

Levering

Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm, og er klar til servering i fine porselensformer i en varmekasse.




31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bringebær

Comments


bottom of page