top of page

Våre tanker om catering

Mattis Mat er opptatt av å lage delikate retter flott dandert med personlig preg og kreativitet. Hos oss står også service, presis levering, faglig kompetanse og mattrygghet sterkt. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.



Levering

Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm, og er klar til servering i fine porselensformer i en varmekasse.


Vårt porselen

Like lenge som vi har drevet med catering har vi vært opptatt av vårt porselen. Det er mye å tenke på når man skal velge et porselen. Utrykk og design er nok viktigst, men også kvalitet er avgjørende. Vi har landet på mye porselen fra Figgjo. I samarbeid med dem har vi selv valgt ut farger og mønstre, som gjør at designe på våre fat er nærmest unike. Vi er også glad for å bruke norsk porselen som produseres i Sandnes.



Stor original tapas

Vår mest populære meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler.


3-retter uten kokk

Kanskje ikke så mange som vet, men vi tilbyr 3-retters menyer uten kokk. ⁠Så hvordan får vi til det, samtidig som vertskapet ikke trenger å gjøre noe som helst? ⁠⁠Svaret er elektrisk varmekasse! ⁠Les mer her



Varmekasser

Våre varmekasser er laget som termo og er solide. Vi har fått flere med årene, men noen av kassene har vi hatt i ti år. Det vanligste i cateringbransjen er å bruke isoporkasser for varmmat. De kan ikke vaskes og er nærmest som engangs. For oss er det viktig å invistere i produkter som er bærekraftige og som gir kunden den enkleste og beste opplevelsen.⁠ Les mer

 

Stor nordisk smaksmeny

Menyen for matelskere! Dette er vår helt nye luksuriøse sesongmeny. Menyen har fokus på kvalitetsprodukter fra lokale norske produsenter som kan sitt fag. Vi endrer menyen etter sesong – alltid med en eksklusiv nordisk vri. 

Fat og anretning er nøye satt sammen for å gi et riktig uttrykk til rettene. Kokken som leverer maten, setter også gjerne ut kaldretter i anbefalt rekkefølge. Se meny her



Drikkeforslag

Å finne riktig drikke til maten kan virkelig forbedre smaksopplevelsen. Enten du ønsker vin, øl eller alkoholfritt, hjelper deg med våre anbefalinger av drikke til valgt meny. 

Vi har utarbeidet noen standard forslag til hver enkelt meny.


Slik finner du våre anbefalinger:

Gå til din valgte meny på nettsiden. Bla ned til bildekarusellen. Klikk på drikkeforslag som står til høyere for bildekarusellen på PC-visning. På mobil står drikkeforslag under bildekarusellen.


Klikk på navnet på drikkevaren i kursiv for å komme til polets detaljerte side over drikken.




Menyskilt, allergen og spesialkost

Det er viktig at alle blir ivaretatt og føler seg velkommen i ditt selskap. Derfor er vi svært opptatt av å merke og tilrettelegge for alle allergier. Menyskilt for hver enkelt rett med informasjon om retten og allergenoversikt blir plassert utover for hver rett av sjåfør. Si likevel i fra ved allergen slik at vi kan ta særskilte hensyn og kan foreta tilpasninger. Vi lager også egen varmmat til vegetarianere og veganere.



52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page