Kokkekurs
For firma, vennegrupper, bursdager eller familie kan det tilbys kokkekurs med ulike konsepter. Kurset holdes der du ønsker; hjemme, på jobben eller leid lokale.
Vi tilbyr i utgangspunktet to varianter:
- Deltagerne hjelper til på kjøkkenet selv og får servert maten på slutten av kurset. Som en 3, 4 eller 5-retters meny eller tapas.
- Kurs der tre-retter blir presentert, forklart og gått igjennom steg for steg av kokk hjemme hos dere. Når alt dette er gjort (ca. 1 time), kan deltakerne sette seg til bords mens kokken setter sammen og legger opp maten på tallerkener porsjonsvis.
Det er mange muligheter, og det kan arrangeres kurs for alt fra barn til eldre med fokus på næringsrik mat, enkle måltider eller søtsaker.
Vårt forslag til kokkekurs som er mest populært ser du nedenfor.
Introduksjonskurs ca. 1 time: 3-retters meny med hjortecarre
De beste nordiske råvarer satt sammen til en 3-retters meny, med fokus på vilt fra vårt land. Kokk danderer rettene porsjonsvis på tallerken.
1500,- per pers for 10 pers. eller flere. inkl. alt av råvarer, transport og kokk på stedet.